Highland Games Doorn
Highland Games Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.highland-events.nl
Highland Games
Catering
Locatie
Gastenboek
Highland Games in Doorn (Utrecht)
Highland Camp

Vlag Highland Games Highland Camp
Op Landgoed Beukenrode tussen Doorn en Driebergen heeft Highland Events een eigen outdoor locatie die wordt gedeeld met vier zusterbedrijven van de Bedrijfsuitjes Groep: Mipapo, Out-Doorn, Bounty Hunt en Alpenfest.

Vlag Highland Games Vlakbij Utrecht
Het Highland Camp ligt op een sfeervolle open plek midden in het bos van Landgoed Beukenrode dat deel uitmaakt van de Utrechtse Heuvelrug. Naast het Highland Camp ligt het particuliere voetbalveld van Landgoed Beukenrode waarvan de bedrijfsuitjes Groep de hoofdgebruiker is. Het Highland Camp ligt zeer centraal in midden Nederland, nabij de afslag Driebergen-Zeist aan de A12.

Vlag Highland Games Twee grote paviljoens
Het Highland Camp is in 2018 geheel vernieuwd. Er zijn 2 grote houten paviljoens gebouwd met elk een zitcapaciteit van circa 100 personen en in totaal 3 ruime kleedkamers. Paviljoen 2 kan in korte tijd afgesloten en verwarmd worden zodat het er altijd aangenaam vertoeven is.

Vlag Highland Games Sanitair, horeca, opslag
Highland Events beschikt over een grote overdekte barbecueplaats, een kantine-unit, een groot aantal opslagcontainers, sanitair en een twee gezellige overdekte vuurplaatsen. De dikke DAF YA328 uit 1956 rijdt iet meer maar staat ter decoratie opgesteld. Hij is een favoriete achtergrond voor groepsfoto's.

Vlag Highland Games Vergaderen
Behalve voor bedrijfsuitjes is het Highland Camp ook voor andere doeleinden een zeer geschikte locatie. Veel van onze klanten combineren hun bedrijfsuitje met een vergadering, presentatie, bespreking, training, lezing of reŁnie.
Plattegrond Landgoed Beukenrode Doorn