Highland Games Doorn
Highland Games Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.highland-events.nl
Highland Games
Catering
Locatie
Gastenboek
Highland Games in Doorn (Utrecht)
Programma Highlander

Vlag Highland Games 13.00 - 13.25 uur | Arrival (Ontvangst)

Hartelijk welkom op het Highland Camp van Highland Events op Landgoed Beukenrode. Onder het genot van een vrolijk deuntje uit de doedelzak krijgen de deelnemers hun Schotse tenue voor de Highland Games uitgereikt. Na het omkleden is er tijd voor ‘coffee and tea’ en een stevig stuk koek.

Vlag Highland Games 13.25 - 13.30 uur | Groups & Teams (Teamindeling)

De groep wordt willekeurig of conform een vooraf opgestelde lijst verdeeld in subgroepen van 10 tot 20 deelnemers. Elke subgroep krijgt een eigen instructeur toegewezen die de deelnemers in teams verdeelt van 4 tot 6 personen. Deze teams gaan met elkaar de competitie aan.

Vlag Highland Games 13.30 - 14.20 uur | Archery (Boogschieten)

Boogschieten is een concentratiesport. Highland Events beschikt over een vaste boogschietbaan waar u schiet u met een recurveboog. Hiervan zijn de latten van de boog in ongespannen toestand naar voren gekruld. Na het oefenen van de schiettechniek volgt een schietcompetitie tussen de teams.

Vlag Highland Games 14.20 - 15.10 uur | Catapult (Katapult)

Elk team krijgt de beschikking over houten palen en een partij spanbanden en fietsbanden. Met dit materiaal moet elk team een katapult bouwen om een voetbal weg te schieten. Honderden verschillende constructies zijn mogelijk. Het record staat op ruim 80 meter!